Engelsborg Børnehus
Det kan ikke siges med ord, håber at det kan ses på billederne, hvor meget vi nyder at være på madpakke tur med vores skønne humlebierne... I dag endnu en skøn dag på tur...
Velkommen til børnehuset

Engelsborg Børnehus åbnede i 1996 i Engelsborg gamle skole med 40 børnehavebørn og 5 vuggestuebørn. Igennem tiden er den løbende udvidet og er i dag normeret til 60 børnehavebørn og 22 vuggestuebørn. Børnehuset er årgangsopdelt - i børnehaven: Alferne, Troldene og Naturgruppen - som er udegruppe med vores førskolebørn - og i vuggestuen: Sommerfuglene og Humlebierne. Vi har pt. kommunal frokostordning med eget produktionskøkken, så der laves og serveres mad til alle måltider. Børnehuset har et forældreråd med repræsentanter fra alle børnegrupper som vi samarbejder med omkring aktiviteter og generelle fokuspunkter.

Aktuelt

Engelsborg Børnehus deltager i VIDA projektet, som er en del af initiativet Tidlig indsats - livslang effekt som ministeriet har igangsat. VIDA - er en forkortelse af vidensbaseret indsats over for udsatte børn i dagtilbud.

I VIDA vil vi få ny viden og metoder til at styrke børns trivsel og læring gennem inkluderende pædagogisk praksis.